• Pozorišne predstave

Scena MASKA obeležava svoj dosadašnji rad repertoarom od dvadeset predstava (trenutno na repertoaru devet) pozorišnih predstava, jednim kabareom i četiri predstave za decu.

Sve ove predstave su i na repertoaru Šabačkog pozorišta što samo potvrđuje uspešnu i dugoročnu saradnju Scene MASKA sa matičnom kućom.

Sa svojim predstavama Scena MASKA je gostovala skoro na svim scenama u našoj zemlji. Česta su gostovanja i na scenama Republike Srpske, ali i širom Evrope...

  • Promocije

Scena MASKA je do sada osmislila i uradila veliki broj promocija knjiga koje su se održavale u pozorištu ali i u drugim prostorima u gradu.

Uvek smo se trudili da promocije koje mi radimo budu u formi igranog programa ( predstave ), tako da se može reći da prikazi romana, priča, poezije… doživljavaju svoju “praizvedbu” na sceni. Ovakav naš pristup je naišao na vrlo topao prijem kod publike.

  • Izložbe

Scena MASKA je aktivna i u likovnom životu u gradu. Pored toga što često uzima učešće prilikom otvaranja, Scena MASKA je bila i organizator nekoliko likovnih izložbi u gradu.

  • Koncerti

Scena MASKA je zajedno sa Udruženjem za kulturu življenja “Gaudeamus” organizovala i nekoliko humanitarnih koncerata ozbiljne muzike.

  • Akcije

Scena Maska je redovni učesnik skoro svih kulturnih akcija u gradu. Svojim programima daje doprinos manifestacijama “Noć muzeja”, “Čivijada”, a osmislila je i prvi dečji karneval koji se odvijao pod nazivom “Šabac na dobrom glasu”.

  • Humanitarne akcije

Svake godine, 14. februara, Scena MASKA, svojom predstavom ili nekim drugim programom obeležava svoj dan. Celokupni prihod i prikupljene donacije od ovakvih programa idu u dobrotvorne svrhe.

 

Scena MASKA se uvek rado odaziva svakom pozivu za pomoć prilikom kreiranja ili izvođenja kulturnih i umetničkih programa u gradu.

 

 

 

 

 
.
 
Copyright © 2007 - 2017 ulss. All rights reserved. Grafički dizajn: N-Dizajn. Admin Login, Powered by GetSimple